[English website]

Ontdek de schoonheid van Delfts aardewerk tijdens een Delft Tour!delft-tour-painting

Als je wel eens gehoord hebt van Delft, dan heb je waarschijnlijk ook van het wereldberoemde Delfts blauw gehoord. Bijna iedere Nederlander kent het wel of heeft iets in die stijl in huis. De stad Delft is wereldberoemd vanwege het produceren van Delfts blauw. Het blauw en witte aardewerk wordt al sinds de 17e eeuw geproduceerd en is een enorm populair product, over de hele wereld. Het staat bekend om de hoge kwaliteit en de perfecte ontwerpen welke compleet handgeschilderd zijn bij de Delftse Pauw.

 

Geniet van een Delft Tour!

 

De Delftse Pauw aardewerkfabriek

‘De Delftse Pauw’ is een Nederlands aardewerkfabriek, één van de weinige die overgebleven is. Tijdens het hoogte punt van Delfts blauw, in de 17e en 18e eeuw, waren er wel 32 aardewerkfabrieken! Vandaag de dag zijn het er maar enkele die nog actief zijn. Hier is De Delftse Pauw er één van welke ook tot vandaag de dag in de handen is van dezelfde familie!

Wij dragen nog altijd het vakmanschap bij ons dat vereist is om gedetailleerde designs met de hand te schilderen. Hiervoor hebben wij een exclusieve policy welke garandeert dat we enkel handgeschilderde aardewerken produceren en verkopen. Klik hier om meer te weten te komen over onze mooie geschiedenis of kom langs om het voor jezelf te ervaren!

 

Ervaar een Delft Tour

delft-tour

Wij bieden onze bezoekers een gratis tour door onze fabriek. Wij zijn namelijk van mening dat er geen betere manier is om meer te weten te komen over delfts blauw dan door een Delft tour mee te maken. Hiervoor hoeft u dan ook niet te reserveren! Tijdens de tour door de fabriek leer je alles over delfts blauw dat je er van weten moet. Je krijgt te zien hoe de producten met de hand gemaakt worden en hoe die bijzondere kleur blauw gemaakt wordt. Na de delft tour is er zelfs de mogelijkheid om je eigen delfts blauw aardewerk in huis te halen!

 

Bezoek onze aardewerkfabriek!

 

Bezoekers informatie

Onze aardewerkfabriek ‘De Delftse Pauw’ verkoopt uitsluitend vanuit eigen fabriek. Dit betekend voor u dat de prijzen van het delfts blauw, fabrieksprijzen zijn. Na de delft tour kunt u dan ook van de collectie genieten in onze winkel. De aardewerk producten kunnen bij aanschaf over de hele wereld verstuurd worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het breekt tijdens je reis!

De Delft Tour door de aardewerkfabriek is beschikbaar in zeven talen (Nederlands, English, Español, Français, Deutsch, Italiano & Svenska) en is altijd geheel kosteloos. U hoeft niet te reserveren voor uw tour door de 'Delftse Pauw' Delfts blauw aardewerkfabriek.

 

Contact met ons opnemen